Taktvätt Göteborg

Anlita oss för ett rent och snyggt tak

Vad är egentligen det första man ser på din villa i Göteborg? Taket spelar en enorm roll i hur det första intrycket av ett hus blir. Har man ett gammalt tak så kommer det att rinna över på övriga delar och skapa ett intryck av ett hus som inte skötts på det sätt man önskar.

Det spelar ingen roll om man exempelvis just målat om fasaden - taket och hur det ser ut kommer ändå att påverka negativt. Svårigheten ligger i att man som villaägare sällan tänker på hur taket ser ut och att man tar det för givet. Man glömmer bort underhållet och man glömmer bort att det finns möjligheter att - på ett enkelt sätt - fräscha upp och snygga till ett tak. Detta oavsett vilket material det handlar om.

Genom en professionell taktvätt i Göteborg i vår regi kan du på kort tid och till en låg kostnad få ett tak som ser ut som nytt - och vars livslängd samtidigt också förlängs.

Sett till detta så är en taktvätt i Göteborg en rejäl investering.


Varför genomföra en taktvätt i Göteborg?

Ditt tak utgör det yttersta skyddet mot regn, mot snö, mot kraftig vind och mot solsken. I en storstad som Göteborg så handlar det även om att en massa avgaser och smuts fastnar på taket och ger det ett dassigt och trist intryck. Att det kan växa exempelvis mossa och alger på takmaterialet är något som på sikt kan få ödesdigra konsekvenser då det kan leda till att läckage skapas.

Vid en taktvätt så ser vi alltid till att grundligt och metodisk rengöra taket från grunden. Vi arbetar dessutom med medel som är miljömärkta och som inte är skadliga för naturen. En taktvätt i Göteborg är ett effektivt sätt att förlänga livslängden på ett tak och samtidigt också ge det ett estetiskt lyft. Vi arbetar alltid effektivt och med ett stort fokus på säkerhet. Om du som fastighetsägare anlitar oss för en taktvätt så ser vi givetvis till att säkra området - både för vår egen skull och för alla förbipasserande.

Gällande säkerhet så kan du även anlita oss för en genomgång av din taksäkerhet. Det är en viktig fråga som berör både dig som villaägare och dig som fastighetsägare. Ansvaret ligger på ditt bord i att säkerställa en säkerhet för de som vistas på taket och för de som passerar under det. Vi kan hjälpa dig att se över detta i samband med att vi anlitas för en taktvätt i Göteborg.

Vi tvättar ditt tak