Takrenovering Göteborg

Vi hjälper dig med takrenovering i Göteborg

Att ett tak slits är inte konstigt sett till att det utgör det yttersta skyddet för fastigheten. Det innebär att ditt tak i Göteborg dagligen utsätts för exempelvis regn, kraftig vind, snö och solsken - allt detta innebär ett slitage som också kräver underhåll.

Ett tak har definitivt ett bästföredatum och beroende på material så kan det också skilja i år kring hur länge det håller. Oavsett material dock så kan man som både fastighetsägare och villaägare förlänga livslängden genom att A) underhålla taket och B) genomföra en takrenovering i Göteborg.

Vid båda dessa projekt står vi redo att hjälpa dig. Vid en takrenovering i Göteborg så utgår vi från det befintliga taket och vidtar åtgärder som får det att bli så gott som nytt igen.


Fördelar med en takrenovering

Fördelarna med en takrenovering snarare än ett nytt tak är många. Dels så handlar det om det uppenbara: det kostar avsevärt mycket mindre pengar att renovera ett tak snarare än att investera i ett nytt. Dels så handlar det också om ett val som är bättre för miljön och som ligger i linje med de rekommendationer som EU förespråkar. Kan man återvinna och återbruka så är det alltid att föredra.

Att ett tak med jämna mellanrum måste bytas är ingenting att hymla om, men i många fall kan man skjuta upp detta i flera år genom en professionell takrenovering i Göteborg. Väljer du oss för projektet så garanteras du kompetens och kvalitet in i minsta detalj och ett tak som står emot tidens tand på ett bra sätt.

Ett tätt tak ger lägre kostnader

En takrenovering kan ske av olika anledningar. Dels så kan det handla om att ge bostaden ett estetiskt lyft, dels så kan det handla om att byta ut delar som inte håller tätt och där exempelvis vatten läcker in. Ett tredje skäl ligger rätt i tiden. Ett tak ska även hålla tätt sett till energi.

Många äldre tak har problem med detta. Varm luft åker ut och kall luft pressas in. Det påverkar både kostnaderna för uppvärmning och inomhusklimatet. Genom en takrenovering kan vi hjälpa dig att täta till taket och skapa en mer energisnålt boende. Vi sänker dina kostnader för uppvärmning och hjälper dig samtidigt att få ett bättre inomhusklimat.

Vi renoverar ditt tak