Nytt tak

Att lägga nytt tak är ett stort projekt som kräver professionella och välutbildade hantverkare. Ju större projekt, desto viktigare blir det med fullt fokus på kvalitet och hållbarhet.

Vi har lagt många tak i Göteborgsregionen och vet vad som fungerar på olika byggnadstyper. Vi fortbildar oss regelbundet för att alltid vara det tryggaste alternativet för er som kund. Av oss får ni en komplett tjänst som innefattar allt från planering till slutförande. 

Har ditt gamla tak blivit slitet och fult eller läcker det rent av? Har taket blivit illa åtgånget av en storm?

Då kan du vända dig till oss. Vi har sedan starten specialiserat oss på tak.


takpannor  takläggare göteborg 

Olika sorters tak och underlag

Vi är certifierade och har kompetensen att avgöra vilket tak just din fastighet behöver.

Viktigt att tänka på när man lägger nytt tak är att man har en bra underlagstäckning. Vi hjälper dig förstås med det också, och allt annat som kan tänkas behövas i samband med takläggningen.

Snygga och lätta plåttak

Plåt är ett populärt takmaterial som passar både äldre och moderna byggnader. Här kan du välja mellan ett klassiskt plåttak med bandtäckning eller moderna varianter som imiterar ett tegeltak, utan den stora vikten och med mindre risk för läckage.

Vi rekommenderar gärna en passande variant för just ditt hus.

Tegel och betongtegel

Tegeltak är en klassiker som fortfarande är mycket populär och som ger ett klassiskt svenskt utseende på äldre byggnader. Välj mellan traditionellt tegel eller betongtegel som går att få i en mängd olika färgnyanser och med eller utan glasyr.

Tegeltak kräver en rejäl takstomme, men sedan ligger de på plats och isolerar väl mot värme, kyla och ljud.

Tätskikt som du kan lita på

Tätskiktet är det viktigaste materialet när det kommer till takläggning. Det är det material som ser till att säkra fastigheten från väta uppifrån vilket gör att det är viktigt att det håller allra högsta kvalitet. Vi arbetar givetvis endast med produkter som vi vet håller måttet och som skyddar taket under lång tid framöver.

Ett heltäckande utbud av tjänster inom takläggning