Takläggare Göteborg

Experter på tak

Nytt tak

Att lägga nytt tak är ett stort projekt som kräver professionella och välutbildade hantverkare. Ju större projekt, desto viktigare blir det med fullt fokus på kvalitet och hållbarhet.

Vi har lagt många tak i Göteborgsregionen åt kunder i storleken mellanstora till stora företag och fastighetsägare. Vi fortbildar oss regelbundet för att alltid vara det tryggaste alternativet för er som kund. Av oss får ni en komplett tjänst som innefattar allt från planering till slutförande. 

Har era gamla tak blivit slitna och fula eller läcker de rent av? Har taken blivit illa åtgångna av en storm?

Då kan ni vända er till oss. Vi har sedan starten specialiserat oss på tak.

Kvalitativa papptak

Papptak håller idag mycket hög kvalitet och är bra på att hålla kylan ute och värmen inne.

Har ni ett flackt tak så krävs det att taket klarar av dålig avrinning av regnvatten, annars förstörs det. Papperstak rekommenderas starkt om ni har ett flackare tak. Vi är certifierade och har kompetensen att avgöra vilket tak just er fastighet behöver.

Viktigt att tänka på när man lägger nytt tak är att man har en bra underlagstäckning. Vi hjälper er förstås med det också och allt annat som kan tänkas behövas i samband med takläggningen.

Tätskikt som du kan lita på

Tätskiktet är det viktigaste materialet när det kommer till takläggning. Det är det material som ser till att säkra fastigheten från väta uppifrån vilket gör att det är viktigt att det håller allra högsta kvalitet. Vi arbetar främst med tre stora leverantörer av tätskikt; Derbigum, De Boer och Sika

tak

 

 

Ett heltäckande utbud av tjänster inom takläggning