Takmålning Göteborg

Anlita oss för ett snyggt, hållbart jobb

Många privatpersoner tar förhastade beslut gällande sina tak. Man tittar upp på exempelvis ett plåttak och ser att taket i fråga tappar färg och att det ser allmänt slitet ut. Det innebär att man också tar första steget mot att byta ut det. Något som kostar stora pengar. Missförstå oss rätt: i vissa fall kan ett takbyte vara det enda alternativet - men i andra fall så kan helt andra åtgärder vara betydligt bättre.

Ett exempel på en sådan åtgärd handlar om en takmålning i Göteborg och för detta står vi redo att hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av takmålning och kan hjälpa dig att lyfta taket till helt nya estetiska höjder. En takmålning i vår regi innebär ett snyggt tak som står emot tidens tand på ett bra sätt.

Dags att byta taket? Inte nödvändigtvis, kontakta oss så ser vi över takets skick och gör en professionell bedömning.

Det kan räcka med en takrenovering eller en takmålning i Göteborg för att få ett tak som är som nytt igen - men till en bråkdel av priset.


Takmålning - inte enbart av estetiska skäl

Att en takmålning kommer att ge din villa ett estetiskt lyft råder det inga tvivel om. Men, det handlar också om mer än så. En professionell takmålning sker nämligen primärt av ett annat syfte - nämligen att ge taket en längre livslängd. Ett annat ord för takmålning är i sammanhanget mer passande och detta i form av en takförsegling.

Precis som färgen på en fasad inte enbart finns där för att göra huset vackrare så är färgen på taket även till för att ge skydd åt den underliggande materialet. Man applicerar färg som skyddar mot solens starka strålar och som står emot både fukt och väta. Genom detta så ger man också hela konstruktionen ett bättre skydd som i sin tur innebär ett tak med en avsevärd mycket längre livslängd.

Att ditt tak - och hela din villa - kommer att bli vackrare av en takmålning i Göteborg är en riktigt fin bonus, men det primära handlar om att du förlänger livslängden på det. För en billig peng får du ett tak som håller långt in i framtiden. Det är således en riktigt bra investering.

Kontakta oss redan idag så tar vi oss en titt på hur ditt tak ser ut och vilka åtgärder som kan vara lämpliga att ta!

Vi målar ditt tak