Takläggare Göteborg

Experter på tak | 076-644 55 84

Våra tjänster

Ett heltäckande byggföretag

När du anlitar oss får du tillgång till mer än enbart en takläggare. Vi är ett allsidigt byggföretag som erbjuder tjänster inom både nyproduktion och renovering.

Utvändig renovering

Utöver takrenovering så kan vi erbjuda fasadbyte, målning, bygge av uterum och altaner, fönsterbyten och mycket mer. Vi kan även erbjuda takbesiktning och underhåll av enstaka delar av tak och fasader inklusivve taksäkerhetsprodukter såsom snörasskydd, stegar med mera.

Invändig renovering

Inomhus kan du anlitas oss för allt från att renovera kök och badrum till att ändra planlösning, renovera ytskikt och individuellt anpassade snickerier. Behöver du ändra på planlösningen så hjälper vi dig gärna att anpassa din byggnad så att den bättre passar dig och din familjs behov.

solpaneler på tak

Nyproduktion & helentreprenad

Funderar du på att bygga nytt eller bygga till? Vi kan hjälpa dig med allt från nyproduktion av en hel villa till ett nytt garage eller en utbyggnad som ger dig mer plats inomhus.

Vi erbjuder helentreprenad för alla slags byggprojekt och lejer in den kompetens som behövs för att kunna ro hela projektet i land. Enkelt för dig då vi blir din enda kontaktpunkt som ansvarar för hela projektet.

 

Det självklara valet för dig som behöver en trygg partner inom bygg