Våra tjänster

En heltäckande takläggare

När du anlitar oss får du tillgång till mer än bara en takläggare. Vi är ett mångsidigt företag som erbjuder grundlig expertis inom allt från rådgivning och planering till genomförande av både nyproduktion och renovering av alla sorters tak.

Plåttak

När vi lägger ett plåttak väljer vi plåt och material från marknadens ledande och mest pålitliga aktörer. Plåttak förekommer i många olika utföranden och modeller. Till viss del handlar valet om smak och tycke. Utöver det hjälper vi dig att få ett plåttak av högsta möjliga kvalitet och hållbarhet.

Betongtak

En klassisk betongpanna har mycket hög kvalitet med klara, rena färger och en glansig yta. Den har en pålitlig och tålig ytbehandling som gör att taket ser nytt ut och att färgen håller längre. 

Tegeltak

Vi lägger klassiska tegeltak som alltid är populära, kanske för att det är en vacker och traditionell taktyp samtidigt som den ligger i tiden. Traditionen sträcker sig tillbaka många hundra år, enkupigt och tvåkupigt tegel kom till Skandinavien redan under medeltiden. Kontakta oss gärna så kan vi lägga ett vackert och hållbart tegeltak på ditt hus.

Vi lägger även kvalitativa tak i eternit och papp. Vid sidan av takläggning är vi ett brett byggföretag med kompetens även inom dessa tjänster:

  • Takmålning
  • Taktvätt
  • Altanrenovering
  • Stenläggning
  • Allt inom måleri
Det självklara valet för dig som behöver en trygg partner inom tak