Våra tjänster

En heltäckande takläggare

När du anlitar oss får du tillgång till mer än bara en takläggare. Vi är ett mångsidigt företag som erbjuder grundlig expertis inom allt från rådgivning och planering till genomförande av både nyproduktion och renovering av alla sorters tak.

Plåttak

När vi lägger ett plåttak väljer vi plåt och material från marknadens ledande och mest pålitliga aktörer. Plåttak förekommer i många olika utföranden och modeller. Till viss del handlar valet om smak och tycke. Utöver det hjälper vi dig att få ett plåttak av högsta möjliga kvalitet och hållbarhet.

Betongtak

Den betongpanna vi oftast väljer är  Protector 2.0 från Monier. Den är en klassisk betongpanna av mycket hög kvalitet med klara, rena färger och en glansig yta. Denna panna har en unik ytbehandling som gör att taket ser nytt ut längre och att färgen håller upp till 30% längre än på en betongpanna med vanlig ytbehandling.

takpannor lyfts upp på tak  takläggare göteborg 

Tegeltak

Vi använder Vittinges klassiska svenska taktegel med unik färg och ytstruktur från Sveriges enda kvarvarande tegelbruk. Detta tegel passar ypperligt för både nyproduktion och renovering av tak i traditionell stil. Vittinges taktegel har mycket lång livslängd och blir bara vackrare med åren.

Den klassiska Vittinge-profilen är idag mer populär än någonsin. Kanske för att den är traditionell samtidigt som den ligger i tiden. Traditionen sträcker sig tillbaka många hundra år, enkupigt och tvåkupigt tegel kom till Skandinavien redan under medeltiden. Teglet är helt naturligt i sin sammansättning, leran som den tillverkas av tas från åkrarna kring trakten runt fabriken i Vittinge. Sedan 2006 drivs den stora ugnen, som bränner takteglet i närmare 1000 grader, med gas istället för olja.

Plåtslageri

Du är även varmt välkommen att anlita oss för plåtslageriarbeten. Vi arbetar med allt från nyproduktion och renoveringar till total- och utförandeentreprenader. Med vår gedigna kunskap kan du vara säker på att alltid få rätt material i rätt tid och på rätt plats.

Det självklara valet för dig som behöver en trygg partner inom tak